Вступ до Ліцею (2024)

Наказ ДОН від 21 лютого 2024 р. № 26 «Про прийом дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Києва у 2024 році»"

Наказ МОН № 367 від 16.04.2018 "Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти"

Перелік документів, що підтверджують місце проживання дитини, одного з її батьків (осіб, які їх замінюють) на території обслуговування закладу (згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів»)

 

 

 

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Для зарахування дитини до першого класу достатньо заяви одного з її батьків (осіб, що їх замінюють, опікунів), наданих власноруч або сканованих копій чи фотокопій, направлених власноруч, або електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Оригінали документів включно з медичними довідками можна подавати пізніше.

Головним критерієм зарахування до перших класів є територіальна доступність, а саме закріплення відповідних адрес проживання дітей за закладами освіти. Також пільги для зарахування до перших класів поширюються на дітей зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб, дітей працівників цих освітніх закладів і тих дітей, чиї брати або сестри вже навчаються в обраній школі.

Перелік документів для зарахування дітей, які мешкають на території обслуговування закладу:

  •  свідоцтво про народження дитини (оригінал та копія);
  •  медична довідка №086-1/о (оригінал); довідка про щеплення (можна подати пізніше);
  •  документ (оригінал), що посвідчує особу одного з батьків (осіб, які їх замінюють);
  •  документ (оригінал), що підтверджує місце проживання дитини або одного з батьків (осіб, які їх замінюють) на території обслуговування закладу (посилання на територію обслуговування).

Перелік документів для зарахування дітей на вільні місця:

  • свідоцтво про народження дитини (оригінал та копія);
  • медична довідка №086-1/о (оригінал); довідка про щеплення (можна подати пізніше);
  • документ (оригінал), що посвідчує особу одного з батьків (осіб, які їх замінюють).

У разі перебування за межами Києва або за кордоном можна подати скановані копії чи фотокопії заяви та наявних документів для зарахування дитини до 1-го класу нарочним або електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 Документи, які необхідні для зарахування до 1-го класу (інфографіка)

---------------------------------------------------------------------------------------- 

Прогнозована кількість перших класів в Ліцеї - 1.

Для зарахування до Ліцею, просимо вас заповнити реєстраційну анкету. У подальшому з вами зв'яжеться представник Ліцею для узгодження наступних дій.

  

 

Вступ до 2 - 11 класів

Електронна заява  для вступу до Ліцею (2-11 класи)

 

 Контактні особи:

Почижевська Віра Іванівна (+380972692121)

Лазуренко Ганна Володимирівна (+380953148833)

Територія обслуговування

закріплена за Ліцеєм інформаційних технологій №79

 

 

 

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79