День Знань!

Традиційно та по-родинному пройшло свято Першого дзвоника у нашому Ліцеї. У цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів та посмішками дітей. Лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвоника.

Директор Ліцею Ганна Ломаковська урочисто привітала всіх із новим ювілейним 115-м роком в історії нашого навчального закладу.

Дівчата-україночки вручили запашний коровай першокласникам та гостям свята – голові Піклувальної ради Ліцею Олександру Кардакову та заступнику голови Юрію Щербаню, які побажали ліцеїстам нових звершень. Зерном пшениці посипали першокласників наші хлопці-козаки, які побажали наймолодшим шкільних успіхів.

Ми продовжуємо  підтримувати акцію добра «Замість квітів – допомога українським військовим». Зібрані кошти лідери учнівського самоврядування Ліцею передадуть для поранених Ірпінського військового шпиталю.

Урочисту лінійку яскраво прикрасила музично-хореографічна постановка наших талановитих учнів.

День знань був яскравим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що це свято у Ліцеї для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник, перша вчителька, перший урок у Країні знань.



Ліцей Інформаційних Технологій №79