Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

В рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності відбулася традиційна зустріч з викладачем учбового комбінату ДТП України Таратухіним В.А. та були проведені практичні заняття з евакуації на випадок  виникнення надзвичайних ситуацій (пожежа) з  учнівським та педагогічним колективами Ліцею (напередодні класними керівниками 1-11-х класів Ліцею були проведені відповідні бесіди та інструктажі, попереджені батьки учнів. Всі продемонстрували швидкі та вправні дії з безпеки життєдіяльності. Евакуацію було проведено за 2хв 31с.).

В ході зустрічі з викладачем учбового комбінату ДТП України Таратухіним В.А. учні 1-4-х класів переглянули тематичні мультфільми та закріпили правила дорожнього руху та пожежної безпеки.

З учнями 5-х класів Таратухін В.А. провів урок на тему: «Пожежно-технічній мінімум», ознайомивши учнів з небезпечними факторами пожеж та навичками їх гасіння у випадку виникнення пожежі та надання первинної допомоги потерпілим. У свою чергу ліцеїсти за відмінні знання в галузі пожежної безпеки отримали тематичні подарунки.

Також учні 1-11-х класів взяли участь у І (шкільному) етапі конкурсу дитячого малюнка «Пожежна безпека очима дітей». Переможці чекають ІІ (районного) етапу конкурсу. Бажаємо успіхів!

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79