День Захисника України в Ліцеї

11 жовтня в Ліцеї напередодні Дня Захисника України та Дня українського козацтва з метою патріотичного виховання учнів, вивчення традицій українського народу, формування навичок здорового способу життя між командами 5-х класів було проведено традиційні спортивно-ігрові змагання  «Ми нащадки ваші, козаки!».

Класні керівники провели тематичні класні години, під час яких нагадали учням етапи становлення української нації, імена героїв-захисників, історію свята Покрови. Старші ліцеїсти долучилися до «Уроку мужності» у формі онлайн за участі Героя України Ігоря Гордійчука, який проходив напередодні. 

Для учнів 9-11-х класів цікаво пройшла зустріч із військовослужбовцями Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на чолі з ад’юнктом науково-організаційного відділу Михайлюком С.С.

Студенти військовослужбовці розповіли ліцеїстам про історію свята, найкращі традиції захисників минулого та як сьогодні захисники відстоюють суверенітет України. 

У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.



Ліцей Інформаційних Технологій №79