Благодійна допомога 79 –й бригаді

Напередодні дня Збройних сил України та у день заснування легендарної 79 Окремої Десантно-штурмової Таврійської бригади  учні 4-А класу приготували нашим Захисникам подарунки: власноруч випечене у шкільній їдальні печиво, малюнки та обереги, які передали бійцям. 

Неймовірна зустріч та привітання від учнів Ліцею №79, стали приємним сюрпризом для бійців 79 бригади. Цей день залишив багато емоцій як у військових, так і у наших дітей. Четвертокласники розповідали воїнам про свою активну волонтерську діяльність з перших днів війни, дарували обереги і розповідали вірші-побажання, дарували малюнки з гербом знаменитої і відважної 79 бригади, тисли руки, обіймали, просили героїв повертатись живими. 

Розчулені захисники повезли на фронт подарунки та щирі обійми і тепло дитячих сердець. А юні волонтери, їхня вчителька та батьки повернулись до Ліцею з ще однією мрією: допомогти військовим теплими речами. Ми впевнені, що і ця дитяча мрія здійсниться найближчим часом, адже всі учні Ліцею - справжні патріоти, які не зупиняються на досягнутому, вірять в перемогу та незламність нашого народу.

 



Ліцей Інформаційних Технологій №79